fbpx

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΟΛΙΧΝΗΣ

ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ ΡΑΪΣΑ

Η Ιωαννίδου Ραϊσα γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη, συγκεκριμένα στο Δήμο Πολίχνης έχοντας ποντιακή καταγωγή.

Από νεαρή ηλικία μυήθηκε στον εθελοντισμό πάνω στους τομείς περιβάλλοντος, δασοπυρόσβεσης καθώς και πρώτων βοηθειών (έχοντας παρακολουθήσει και ολοκληρώσει ανάλογο σεμινάριο στον ερυθρό σταυρό) ως τραυματιοφορέας σε διάφορα νοσοκομεία της πόλης.

Από την ηλικία των 15 ετών εντάχθηκε στο θεατρικό εργαστήρι του Δήμου Πολίχνης πραγματοποιώντας παραστάσεις εντός και εκτός Ελλάδος έχοντας ρόλους άλλες φορές συνόλου κι άλλες φορές πρωταγωνιστικούς.

Το 2001 αποφοίτησε Τεχνικό Επαγγελματικό Εκπαιδευτήριο ακολουθώντας την ειδικότητα Βοηθός Φυσιοθεραπείας. Στα νομαρχιακά ΚΕΚ Θεσσαλονίκης απέκτησε το πτυχίο της ειδικότητας "Υπάλληλος Εξυπηρέτησης και Υποδοχής Ξενοδοχειακών Μονάδων". Επίσης, πραγματοποίησε τον πρώτο κύκλο σε Δημόσιο ΙΕΚ με ειδικότητα Τεχνικός Ιατρικών Οργάνων καθώς και σεμινάρια Μάρκετινγκ αποκτώντας την ανάλογη κρατική αναγνώριση. Τέλος, έχει παρακολουθήσει διάφορα σεμινάρια ψυχολογίας πάνω στην αυτοβελτίωση.
Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος.

Από το 2002 τραγουδάει επαγγελματικά σε διάφορες μουσικές σκηνές εντός και εκτός Ελλάδος έχοντας συνεργαστεί με καλλιτέχνες όπως τον κ. Γιώργο Μαργαρίτη τον κ. Μακη Σεβίλογλου και την κ. Λιζέτα Καλημέρη.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ασχολείται με τα κοινά καθώς παλαιότερα υπήρξε υποψήφια βουλευτής στην Α’ Θεσσαλονίκης.
Όραμα της είναι να λάβει ενεργή δράση και ρόλο στην αντιμετώπιση και επίλυση προβλημάτων του Δήμου Παύλου Μελά όπου μεγάλωσε, γνωρίζει και αγαπά.

ΝΤΑΠΟΥΛΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Ο Δημήτρης Νταπούλιας γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Γρεβενά. Είναι απόφοιτος της Αστυνομικής Ακαδημίας και είναι Αστυνομικός ε.α.

Έχει υπηρετήσει σε ειδικές υπηρεσίες σε διπλωματικές αποστολές στην Λιβύη και στην Αίγυπτο, αποκτώντας εμπειρία μεγάλων κινδύνων, αλλά και επιτυχιών. Έχει σπούδασει παράλληλα ηλεκτρολόγος ηλεκτρονικός.

Για εκείνον οι λέξεις αλληλεγγύη και κοινωνική προσφορά είναι ιερές. Μέλημά του είναι οι συμπολίτες του και τα προβλήματα του τοπου μας. Σε ένα κόσμο στον οποίο όλοι νιώθουμε πως γιγαντώνεται το αίσθημα της ανασφάλειας και της αδράνειας.

Πιστεύει πως μπορούμε να δουλέψουμε σε τοπικό και κοινωνικό επίπεδο, να ασχοληθούμε ουσιαστικά με τα προβλήματα της γειτονιάς μας να πράξουμε έργο στα πρότυπα, Ελβετίας, Λιχνεσταιν, εξελιγμένων πόλεων κράτη.

Να τολμήσουμε να αλλάξουμε τις συνθήκες αδράνειας και ανασφάλειας σε συνθήκες ασφαλείας, εμπιστοσύνης, αλληλεγγύης, και προκοπής. Πρέπει, και οφείλουμε να κρατήσουμε ζωντανή την ελπίδα και να πιστέψουμε πως ο κόσμος μας μπορεί να γίνει καλύτερος να αλλάξει.

ΠΕΤΡΙΤΖΙΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

Γεννήθηκε το 1975 και είναι έγγαμος, πατέρας δύο παιδιών ηλικίας 11 ετών. Είναι μαχόμενος δικηγόρος από το 2005, απασχολούμενος κυρίως με υποθέσεις ποινικού και αστικού και εμπορικού δικαίου, ενώ στα νεανικά του χρόνια απασχολήθηκε σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, γραφεία παροχής υπηρεσιών και άλλα επαγγέλματα.

Ασχολήθηκε εθελοντικά και επαγγελματικά με την μεγάλη του αγάπη, η οποία είναι ο αθλητισμός, καθώς έχει διατελέσει μέλος της διοίκησης του Φοίβου Συκεών, του Επίκουρου Πολίχνης, ενώ υπηρέτησε τα καθήκοντα του Αντιπροέδρου στα Εθνικά αθλητικά κέντρα Θεσσαλονίκης.

Υπήρξε νομικός Σύμβουλος στο τμήμα πετοσφαίρισης αλλά και στο ευρύτερο ερασιτεχνικό σωματείο του Άρη Θεσσαλονίκης. Με στόχο την ενίσχυση της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας, έχει αφιερώσει πολύ χρόνο εντός και εκτός Ελλάδας, για την ενίσχυση δράσεων που φέρνουν πιο κοντά τις Ελληνικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις με τις αντίστοιχες επιχειρήσεις άλλων ευρωπαϊκών χωρών.

Από το 2011 είναι συνιδρυτής και γραμματέας του Ελληνοουκρανικού εμπορικού και βιομηχανικού Συμβουλίου, σωματείου μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

ΣΑΡΙΔΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

O Σαρίδης Σπύρος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πολίχνη. Η καταγωγή του είναι από τον Πόντο της Μικράς Ασίας με ρίζες των παππούδων του αλλά και των γονιών του από το Κιλκίς και την Πέλλα.

Ως μαθητής φοίτησε στο 1ο ΓΕΛ Πολίχνης αλλά και στο 3ο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης με την ειδικότητα του παρασκευαστή ιατρικών εργαστηρίων.

Έμαθε από μικρός να δουλεύει σκληρά δίπλα στον πατέρα του που ήτανε το παράδειγμα του. Αργότερα δούλεψε στην οικογενειακή τους επιχείρηση «ΣΑΡΙΔΗΣ», δομικά δάπεδα, για 17 ολόκληρα χρόνια όπου σαν επιχείρηση είχαν την χαρά να συνεργαστούνε με υπευθυνότητα με φορείς όπως το νοσοκομείο ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, την κλινική Γένεσης, το Διαβαλκανικό κέντρο, το Βασιλικό θέατρο, το Μέγαρο Μουσικής κ.α.

Παράλληλα εργάστηκε σαν οικοδόμος στο αντικείμενο των δομικών δαπέδων μέχρι και το 2010. Από το 2010 εργάστηκε σαν μεσίτης και διατηρούσε μέχρι και το 2016 μεσιτικό γραφείο στην περιοχή της Πολίχνης.

Από το 2016 έως σήμερα εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος.

Έχει δύο παιδιά τα οποία είναι φοιτητές.

Διετέλεσε μέλος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού σχολείου Πολίχνης.

Τόσο οι γνώσεις του όσο και η εμπειρία του ευελπιστεί πως θα βοηθήσουν τον Δήμο μας αλλά και τους συμπολίτες μου για αυτό και ζητάει την στήριξη σας στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές.

ΣΕΦΕΡΙΔΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ

Η Σεφερίδου Κυριακή γεννήθηκε στη Δράμα και είναι μητέρα μιας κόρης
Κατοικεί τα τελευταία 25 χρόνια στην περιοχή των Μετεώρων στον Δήμο Παύλου Μελά.

Είναι απόφοιτος του ΓΕΛ Μετεώρων και της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων & Οργανισμών.

Η επαγγελματική της δράση ξεκίνησε από την ηλικία των 19 ετών ως ασφαλιστικός διαμεσολαβητής. Το 2003 έκανε στροφή στην επαγγελματική της καριέρα και συγκεκριμένα στον τομέα Επικοινωνίας, Marketing & Διαφήμισης.

Συνεργάστηκε με τον ενημερωτικό όμιλο του ALPHA TV /Radio, EXTRA TV και το 2015 έως σήμερα επιχειρεί στο χώρο των Digital Media. Είναι συνιδρύτρια (co-founder) της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης (ΚΟΙΝΣΕΠ) LIFE EVENTS και μέλος της Διοικούσας Επιτροπής. Ανέλαβε την Εμπορική Διεύθυνση και τον συντονισμό διαχείρισης τηλεοπτικών παραγωγών.

Η ίδρυση της παραπάνω εταιρείας οπτικοακουστικών υπηρεσιών και του διαδικτυακού δημοσιογραφικού portal Thes.gr και κατέχοντας τη θέση της Εμπορικής Διεύθυνσης και Διαχείρισης Τηλεοπτικών Παραγωγών ήταν ο δρόμος προς την επιτυχία!

ΤΣΑΛΟΥΧΙΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

Η Αναστασία Τσαλουχίδου γεννήθηκε το 2001 στην Θεσσαλονίκη και μεγάλωσε στην περιοχή των Μετεώρων Κατοικεί στα Μετέωρα Πολίχνης τα τελευταία 21 χρόνια. Ξεκίνησε τις σπουδές της στο 4ο γυμνάσιο Πολίχνης και αποφοίτησε από το 3ο Γενικό Λύκειο Πολίχνης.

Είναι τελειόφοιτος του Τμήματος Στατιστικής και Αναλογιστικών Χρηματοοικονομικών Μαθηματικών στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Είναι πτυχιούχος Αγγλικών και κατέχει πιστοποίηση γνώσεων και δεξιοτήτων χρήσης υπολογιστή (European Computer Driving License). Κατέχει πιστοποίηση γλώσσας προγραμματισμού excel με εφαρμογές στην στατιστική όπως επίσης και της γλώσσας R που αποτελεί ένα πολύτιμο εργαλείο διαχείρισης και ανάλυσης δεδομένων.

Στο επαγγελματικό κομμάτι, ασκεί την πρακτική της πάνω στο αντικείμενο των σπουδών της και συγκεκριμένα στα Οικονομικά Μαθηματικά. Τον Φεβρουάριο του 2023 με το πρόγραμμα «Meet Your Mep», επισκέφθηκε το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις Βρυξέλλες, όπου έλαβε γνώση για τις προκλήσεις αλλά και τις ευκαιρίες που αντιμετωπίζει η κοινωνία της Ευρώπης και πως μπορεί να εξελιχθεί περαιτέρω με την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Σκοπός της είναι με την υποψηφιότητά της να αξιοποιήσει τις γνώσεις της σωστά και δημιουργικά για το ευρύτερο καλό του τόπου της.