fbpx

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ ΑΝΘΗ

Η Αποστολίδου Ανθούλα του Ηλία Αποστολίδη και της Φεβρωνίας Κεσσανίδου γεννήθηκε στην Σταυρούπολη. Μεγάλωσε στις γειτονιές της Ηλιούπολης. Σπούδασε στο ΤΕΙ Σίνδου Αισθητική και Κοσμετολογία.

Από μικρή ηλικία εργάζεται στο χώρο της εστίασης και κυρίως στην οικογενειακή επιχείρηση το γνωστό café-bar «ΣΕΠΑΡΕ» ένα από τα γνωστότερα μαγαζιά της περιοχής της Ηλιούπολης με μεγάλη ιστορία στο χώρο του. Σήμερα εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος στο χώρο της Αισθητικής.

Είναι παντρεμένη με τον Θεόδωρο Τομπουλίδη και έχουν αποκτήσει 2 κόρες την Χρυσούλα και την Δανάη

Αποφάσισε να ασχοληθεί με την αυτοδιοίκηση για πρώτη φορά και συντάσσετε στο πλευρό του Γιώργου Λίλτση και της ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ με σκοπό να συμβάλλει με τον δικό της τρόπο ώστε να βελτιωθεί η καθημερινότητα των συμπολιτών της και να δημιουργηθεί ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά του δήμου μας.

ΑΣΚΕΡΙΔΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

Η Χριστίνα Ασκερίδου γεννήθηκε στη Γερμανία στις 19/11/1975 και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη, στην περιοχή της Νικόπολης. Είναι πτυχιούχος βοηθού βρεφονηπιοκόμων - παιδοκόμων με ειδίκευση στον τομέα των κοινωνικών υπηρεσιών.

Ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο 3ο τεχνικό επαγγελματικό λύκειο Σταυρούπολης το 1994. Από το 1994 έως το 1997, εργάστηκε στον ιδιωτικό τομέα, ασχολούμενη με τη φύλαξη και δημιουργική απασχόληση παιδιών κατ' οίκον. Στη συνέχεια, από το 1998 έως το 2000, απασχολήθηκε ως πωλήτρια σε ένα βιβλιοπωλείο.

Από το 2001 έως το 2015, εργάστηκε στη γνωστή αλυσίδα καταστημάτων "Jumbo A.E.E.", αναλαμβάνοντας καθήκοντα εξυπηρέτησης πελατών και τοποθέτησης εμπορευμάτων προς πώληση. Στη συνέχεια, από το 2017 έως το 2018, εργάστηκε στο δημοτικό παιδικό σταθμό "Ρόδι" ως βοηθός βρεφονηπιοκόμου.

Η Χριστίνα διαθέτει εξαιρετική εργατικότητα, έχει αναπτύξει έντονο ομαδικό πνεύμα εργασίας και διακρίνεται για τη συνέπειά της.

ΓΙΟΦΤΣΙΔΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ

H Δήμητρα Γιοφτσίδου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη. Ολοκλήρωσε τη φοίτηση της στο 24ο λύκειο Θεσσαλονίκης και έπειτα σπούδασε Οδοντοτεχνική στην Αθήνα.

Η αγάπη της όμως για τον τομέα των επιχειρήσεων την ώθησε να κάνει στροφή στην καριέρα της και να σπουδάσει Οικονομικά και Λογιστική. Το διάστημα 1992-2012 εργάστηκε στον ιδιωτικό τομέα, ως υπεύθυνη πωλήσεων και marketing. Παράλληλα, παρακολουθούσε σεμινάρια παιδικής ψυχολογίας, αλλά και νομικής για εμπορικά ζητήματα. Ήταν διοικητικό μέλος του κολυμβητικού συλλόγου Ηρακλή Θεσσαλονίκης για τέσσερα χρόνια.

Ούσα δημότης Παύλου Μελά για σχεδόν 30 χρόνια, γνωρίζει τα προβλήματα και τις ανάγκες του Δήμου και για αυτό θεωρεί πως η συμμετοχή της στην παράταξη της "ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ" θα είναι καθοριστική, ώστε όλοι μαζί να φτιάξουμε έναν Δήμο για τους πολίτες του!

ΚΑΠΑΓΕΡΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ

Μεγάλωσε στις γειτονιές Σταυρούπολης και Πολίχνης. Αφότου τελείωσε την στρατιωτική θητεία του, έφυγε στην Γερμανία για καλύτερη τύχη.

Εκεί εργάστηκε στον κατασκευαστικό τομέα. Εκεί γνώρισε την σύζυγο του και εκεί γεννήθηκαν τα τρία τους παιδιά. Γυρίσανε όλοι μαζί στην Ελλάδα και από το 2004 μένουνε στην Άνω Ηλιούπολη. Εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα και ανήσυχος όπως ήταν για το επίπεδο ζωής στις γειτονιές μας, συμμετείχε στις δημοτικές εκλογές το 2019 με την ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΉ ΚΊΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ με υποψήφιο δήμαρχο τον Άρη Ιακωβίδη.

Αυτή τη στιγμή είναι ενεργό μέλος του Δ.Σ. της κοινωφελούς επιχείρησης ΙΡΙΣ τα τελευταία τρία χρόνια.

Είναι πρόθυμος και διαθέσιμος για δουλειά, για επίλυση των καθημερινών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι συμπολίτες της Άνω Ηλιούπολης και κατ' επέκταση όλου του δήμου Παύλου Μελά.

ΜΠΟΤΗ ΕΛΕΝΗ

Η Έλενα Μπότη γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης όπου μένει εδώ και 52 έτη και βίωσε τα προβλήματα του Δήμου μας στο πετσί της.

Φοίτησε στο British Council και παρακολούθησε στο Μεσογειακό ΚΕΚ πρόγραμμα Εκπαίδευσης με θέμα το Μάρκετινγκ και τις Πωλήσεις.

Συμμετείχε στο χορευτικό σύλλογο του 7ου Δημοτικού σχολείου Σταυρούπολης και διετέλεσε γραμματέας στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Γυμνασίου Σταυρούπολης.

Εργάστηκε στο Δήμο Θεσσαλονίκης ως υπάλληλος διοίκησης και τώρα εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος.

Κατεβαίνει υποψήφια με τον Γιώργο Λίλτση διότι είναι ένας εμπνευσμένος άνθρωπος και θεωρεί πως αν του δοθεί η δυνατότητα θα αλλάξει τα κακώς κείμενα του Δήμου μας σε αντίθεση με τις προηγούμενες διοικήσεις και με τη δική σας βοήθεια. Για αυτό θα σταθεί πλάι του στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου με την ΑΝΑΤΡΟΠΗ.

ΠΑΛΑΧΙΔΟΥ ΗΛΙΑΝΑ

Η Παλαχίδου Ηλιανή γεννήθηκε στη Βαμβακιά Σερρών και εγκαταστάθηκε το 1975 στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης.

Αποφοίτησε από το 6ο σήμερα 1ο Γυμνάσιο Σταυρούπολης. Το 1980 ήταν μόλις 16 χρονών που ξεκίνησε να εργάζεται στην εταιρεία «ΜΙΝΕΡΒΑ» μέχρι και το 2014. Ήταν μέλος της διοίκησης του σωματείου «ΜΙΝΕΡΒΑ» και της Ομοσπονδίας Κλωστοϋφαντουργών στο Εργατικό Κέντρο.

Από τα 14 της χρόνια ήταν χορεύτρια στον Ποντιακό Σύλλογο «Ακρίτες του Πόντου» Σταυρούπολης και τώρα είναι μέλος της διοίκησης του για δεύτερη συνεχόμενη θητεία.
Ασχολείται ερασιτεχνικά με το θέατρο και έχει λάβει μέρος στη σειρά «ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΟΤΑΜΙ».

Έχει μία κόρη 27 ετών.

Κατεβαίνει υποψήφια στις Δημοτικές Εκλογές με τον Γιώργο Λίλτση και ευελπιστεί να προσθέσει το δικό της "λιθαράκι" στον Δήμο μας. Για έναν Δήμο καθαρό, ευρωπαϊκό με περισσότερα στοιχεία πολιτισμού και περισσότερη αγάπη για τον συμπολίτη μας.

ΠΑΣΧΑΛΟΥΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Ο Πασχαλούδης Νικόλαος γεννήθηκα και μεγάλωσε στην Ηλιούπολη Θεσσαλονίκης. Από το 1987 κατετάγην στον κλάδο Ε.ΔΙ.Π. (Εργαστηριακό Διδακτικό Προσωπικό) στον Τομέα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων της Γεωπονικής Σχολής του Α.Π.Θ. Καθήκοντα του είναι η διεξαγωγή εργαστηριακών ασκήσεων των φοιτητών του Τομέα.

Παράλληλα υποστηρίζει τεχνικά τα εργαστήρια και τον εξοπλισμό του Τομέα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων, τους προπτυχιακούς, μεταπτυχιακούς και υποψήφιους διδάκτορες, στην εκπόνηση των διατριβών τους. Απασχολήθηκε στο διατομεακό εργαστήριο ανάλυσης και έλεγχος γλεύκους και οίνου των μεταπτυχιακών φοιτητών για 2 έτη. Συμμετείχε στα ερευνητικά προγράμματα (INTERREG, ΕΠΕΑΕΚ), σε θέματα αναλύσεων θρεπτικής και διαιτητικής αξίας Ελληνικών παραδοσιακών τυριών και τοπικών προϊόντων γενικότερα.

Έχει διατελέσει πρόεδρος του συλλόγου ΕΔΙΠ-ΑΠΘ, αντιπρόεδρος στην Πανελλήνια Ομοσπονδία ΕΔΙΠ και εκπρόσωπος στη σύγκλητο του Α.Π.Θ & στο Tμήμα Γεωπονίας.

Από το 2004 είναι ενταγμένος στο μητρώο πιστοποιημένων εκπαιδευτών ενηλίκων του Ε.ΚΕ.ΠΙΣ και έχω διδάξει σε δημόσια ΙΕΚ από το 2002-2012.

Κατά τα έτη 2007-2010 ήταν αποσπασμένος στο Δήμο Σταυρούπολης στη θέση του Γενικού Γραμματέα.

Διετέλεσε μέλος της Δημοτικής Επιχείρησης Πολιτισμού ΙΡΙΣ και αντιπρόεδρος στο Ε.Α.Κ. Σταυρούπολης.

Η συλλογικότητα και η μεθοδικότητα είναι αναπόσπαστα κομμάτια της προσωπικότητας του και καθορίζουν την πορεία του.

Η συμμετοχή του στις αυτοδιοικητικές εκλογές ήταν μια απόφαση που πήρε για να συμβάλλει με τον τρόπο του στην βελτίωση της τοπικής κοινότητας. Η συμμετοχή του με την παράταξη του Γεωργίου Λιλτση ήταν δεδομένη. Η προσωπικότητα του, η αυθεντικότητα του, το ήθος του, η καθαρή ματιά του, η αξιοπρεπής πορεία του στην τοπική αυτοδιοίκηση ήταν αρκετά για να συμπορευτεί μαζί του.

ΤΣΑΚΛΙΔΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ

Ο Αριστείδης Τσακλίδης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης. Εδώ δημιούργησε τις πρώτες του φιλίες σαν μαθητής και εδώ έχει τις καλύτερες αναμνήσεις.

Το Ποντιακό στοιχείο κυλά στο αίμα του και από τους δύο του γονείς οι οποίοι του χάρισαν και τα πρώτα του μουσικά ακούσματα. Συμμετέχει από μικρός σαν χορευτής αλλά και οργανοπαίκτης της ποντιακής παράδοσης.

Διετέλεσε Διοικητικό στέλεχος σε Ποντιακούς συλλόγους. Ακόμα και σήμερα είναι χορευτής σε ποντιακό σύλλογο του Δήμου Παύλου Μελά.

Ασχολήθηκε ερασιτεχνικά με το ποδόσφαιρο στην Ομάδα «ΟΜΟΝΟΙΑ» Σταυρούπολης για 15 χρόνια. Αγάπησε τον αθλητισμό και έμαθε μέσα απ' αυτόν την ομαδικότητα, τη συνεργασία, την νίκη και την ήττα.

Εργάζεται στον τομέα του marketing και των πωλήσεων και είναι διευθυντής πωλήσεων σε εταιρία ανταλλακτικών αυτοκινήτων.

Είναι παντρεμένος και έχει μια μικρούλα κόρη. Η κόρη του είναι και η αφορμή που αποφάσισε να ασχοληθεί με τα κοινά διότι θέλει για εκείνη αλλά και για όλα τα μικρά παιδιά ένα καλύτερο μέλλον.

Να μπορέσουμε να τους παραδώσουμε μια καλύτερη κοινωνία όπου θα έχουν την δυνατότητα να πραγματοποιήσουν τα όνειρα τους.

ΧΟΥΜΚΟΣΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Ο Παναγιώτης Χούμκοσλης και γεννήθηκε στην Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης στις 5/5/1990 όπου διαμένει μέχρι και σήμερα με καταγωγή από την Πεντάπολη Σερρών και τα Αμπελάκια Δράμας. Εργάζεται ως επαγγελματίας οδηγός φορτηγού δημόσιας χρήσης (ΦΔΧ) και είναι πατέρας της Δέσποινας - Μαρίας 7 χρόνων.

Γέννημα θρέμμα Σταυρουπολιτης φοίτησε στο 1ο και 19ο δημοτικό σχολείο, στο 3ο γυμνάσιο και στο 2ο ΓΕΛ Σταυρούπολης.

Από τα 6 του χρόνια ξεκίνησε τις αθλητικές και πολιτιστικές δραστηριότητες.
Ξεκίνησε λοιπόν το μπάσκετ στον ΕΟ Σταυρούπολης που έπαιξε μέχρι το 2016 με κορυφαία διάκριση του την επιλογή στα κλιμάκια της ΕΚΑΣΘ με τους καλύτερους καλαθοσφαιριστές της ηλικίας του από όλη την Θεσσαλονίκη.

Παράλληλα ξεκίνησε στον Σύλλογο Ποντίων Σταυρούπολης "Ακρίτες του Πόντου" ως χορευτής. Το 2006 διατέλεσε αντιπρόεδρος του τμήματος νεολαίας και το 2008 διατέλεσε πρόεδρος του τμήματος Νεολαίας του συλλόγου με θητεία 3 χρόνια. Το 2018 έκανε το βήμα της εκμάθησης ποντιακών χορών ως Χοροδιδασκαλος στον Σύλλογο Ποντίων Μυγδονίας "Διγενής" Μελισσοχωρίου.

Στα μαθητικά χρόνια υπήρξε πρόεδρος του 15μελους συμβουλίου στην Γ' γυμνασίου του 3ου Γυμνασίου Σταυρούπολης καθώς και μέλος σε όλα τα μαθητικά συμβούλια του 2ου ΓΕΛ Σταυρούπολης όσο φοιτούσε σ' αυτό. Συμμετείχε σε σχολικές παραστάσεις με πρωταγωνιστικούς ρόλους και το 2006 και για δύο χρόνια συμμετείχε στην θεατρική ομάδα "τα σκαρούδια".

Η απόφαση του να είναι για πρώτη φορά υποψήφιος δημιουργήθηκε από την ανάγκη του να προσφέρει στα κοινά και να συμβάλλει στο να γίνει η καθημερινότητα μας πιο ευχάριστη και με λιγότερα προβλήματα.